arrow-diagonal-thin arrow-diagonal arrow-left arrow-right background-visgraat caret checkmark chevroncross email Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram minusnotification-closephone pinterest play plussearch-glass stripes third title-deco visgraat

Bij De Interieurbouwers draait alles om jouw woon- en werkomgeving

Samen kijken we hoe we jouw ruimte kunnen omtoveren tot een persoonlijke omgeving. Of het nu gaat om de perfecte kast voor je woning of speciaal ontworpen meubels voor een kantoor of tandartspraktijk, onze ontwerpster Alissa staat klaar om jouw wensen en behoeften om te zetten in een prachtig interieurontwerp.

 

Onze ontwerpster | Alissa

Ons team bestaat uit een ervaren interieurontwerpster, Alissa, die elke ruimte met zorg en creativiteit benaderen. Van de eerste schets tot het uiteindelijke ontwerp, Alissa brengt jouw ideeën tot leven en zorgt voor een stijl die perfect bij jou past. Bij Alissa kun je terecht voor elk interieurontwerp. Of het nu gaat om kasten, keukens, of volledige meubelstukken voor werkplekken en behandelruimtes: alles is mogelijk. Heb je een speciaal verzoek of een leuk idee? Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en vertalen deze in een ontwerp dat volledig aansluit op jouw visie.

 

Advies op maat | Van ontwerp tot styling

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden wij niet alleen ontwerp, maar ook advies in inrichting. Heb je al een stylingplan van een interieurstylist? Geen probleem! Wij werken graag samen met jou en je stylist om jouw droominterieur te realiseren.

 

Jouw wensen, onze missie

Bij De Interieurbouwers staat de klant centraal. Wij luisteren naar jouw ideeën en maken alles volledig op maat, zodat het resultaat altijd aansluit bij jouw persoonlijke stijl en functionele behoeften. Van het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie: wij staan voor je klaar! Ons proces is helder en efficiënt. We ontwerpen met oog voor detail, maken alles met vakmanschap en realiseren jouw interieurproject met de grootste precisie. Zo zorgen wij ervoor dat jouw ruimte niet alleen mooi is, maar ook praktisch en comfortabel.

 

Neem contact op

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden van interieurontwerp op maat bij De Interieurbouwers. Samen creëren we een omgeving waar jij je helemaal thuis voelt.

Interieurontwerpsters Lotte en Alissa