arrow-diagonal-thin arrow-diagonal arrow-left arrow-right background-visgraat caret checkmark chevroncross email Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram minusnotification-closephone pinterest play plussearch-glass stripes third title-deco visgraat

Particuliere
interieurs

Ontdek op deze pagina hoe wij met oog voor detail en gevoel voor vormgeving de interieurwensen van onze particuliere klanten vervullen. 

Jouw droominterieur

Wij zijn gepassioneerde vakmensen met een liefde voor het creëren van maatwerk interieurs. Bij De Interieurbouwers zijn we goed in het omzetten van ideeën in prachtige realisaties. We combineren  vakmanschap, creativiteit en aandacht voor detail, dit stelt ons in staat om op maat gemaakte interieurinrichtingen te ontwerpen en realiseren die zowel stijlvol, praktisch en duurzaam zijn. 

Interieurbouw voor je woning

Ook als het gaat om interieurprojecten voor particulieren ben je bij De Interieurbouwers aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een nieuwe design keuken? Wil je een luxe inloopkast of een zwevend televisiemeubel? Of werk je veel thuis en wil je een prettige werkplek creëren? Wij denken graag met je mee! Onder begeleiding van onze interieurontwerpsters realiseren wij jouw woonwensen.

Thuiskantoor

Wij transformeren een ruimte in je huis om naar een eigen thuiskantoor of werkplek, welke functioneel en esthetisch aantrekkelijk is. We optimaliseren de ruimte, en creëren een efficiënte werkplek.