arrow-diagonal-thin arrow-diagonal arrow-left arrow-right background-visgraat caret checkmark chevroncross email Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagram minusnotification-closephone pinterest play plussearch-glass stripes third title-deco visgraat

Zorg
interieurs

Samen ontwerpen en bouwen wij jullie interieurwens. Wij selecteren zorgvuldig materialen van de hoogste kwaliteit om duurzame en esthetisch aantrekkelijke werk- en wachtruimtes te creëren.

Inspirerende werkruimtes
als weerspiegeling van de bedrijfscultuur

Zoek je een interieurbouwer die gespecialiseerd is in de zorg? Dan ben je bij De Interieurbouwers aan het juiste adres.

De afgelopen tien jaar hebben we veel interieurprojecten in de zorg afgerond. Vooral op het gebied van tandartspraktijken mogen we onszelf een specialist noemen. En dat is iets waar we trots op zijn, want tandartsen stellen hoge eisen aan hun werkomgeving.

Een unieke werkomgeving

De werkomgeving is van essentieel belang voor het succes van jouw bedrijf. samen gaan we opzoek naar de stijl en details die de werkomgeving transformeren tot een unieke en inspirerende werk- en zorgplek.

 

Projectinrichting en interieurbouw voor zorgsector

Onze interieurbouw voor de zorgsector biedt op maat gemaakte oplossingen die niet alleen functionele efficiëntie bevorderen, maar ook een geruststellende en professionele omgeving creëren die het welzijn van patiënten en personeel ondersteunt.

 

 

“We werken met passie,
oog voor detail en kwaliteit”
Onze laatste
zorg projecten
Meer zorg
projecten zien?